Ανοίγει τις πόρτες του στις 21 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη το Regional Conference της ESFL

11822394_1225006354191912_7205768483039639468_nΈνα αξιέπαινο Συνέδριο το οποίο διοργανώνει η ΕSFL (European Students for Liberty) αναμένεται να λάβει χώρα στις 21 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο κτήριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Το Συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε νέους ανθρώπους και φοιτητές και αναμένεται να το πλαισιώσουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες του εξωτερικού και όχι μόνο, δίνοντας έτσι μια διαφορετική βαρύτητα στο όλο εγχείρημα.

Το θέμα το οποίο πραγματεύεται είναι πολιτικοοικονομικού χαρακτήρα, αφού θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά για την οικονομική πολιτική της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της κρίσης ενώ επίσης θα παρατεθούν και οι εφικτοί τρόποι ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας. Αναλυτικότερα, βασική θεματική του συνεδρίου θα είναι: Grexit, Εθνικό Νόμισμα η Ευρώ, Μεταναστευτικό, Πολιτική Ηγεσία, Οικονομική πολιτική της Ε.Ε σε σχέση με την Ελλάδα.

Θα ήταν χρήσιμο επίσης να αναφέρουμε πως οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να διαμορφώσουν διάφορα εισιτήρια ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Για αυτό λοιπόν υπάρχει δωρεάν συμμετοχή για όλους στο συνέδριο, εισιτήριο με μεταφορά από Αθήνα ή Κομοτηνή μόνο με δέκα ευρώ, εισιτήριο με διαμονή για όσους θελήσουν να απολαύσουν λίγο παραπάνω την Θεσσαλονίκη, ενώ για όσους θέλουν να προωθήσουν τις ιδέες της Μ.Κ.Ο ESFL μπορούν να αγοράσουν το vip εισιτήριο και να συμμετέχουν στο γεύμα με τους ομιλητές.

Η οργάνωση ESFL έχει φροντίσει να τοποθετήσει δυο λεωφορεία από Αθήνα και Κομοτηνή, με σκοπό την μεταφορά συνέδρων στη Θεσσαλονίκη από αυτές τις περιοχές.Το κόστος της μεταφοράς είναι συμβολικό και ανέρχεται στα δέκα ευρώ.Στους συμμετέχοντας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

To συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την M.K.O Youth Business Network.

Επικοινωνία: 6987508780

Σχολιάστε