Τεράστια η προσέλευση στην ημερίδα «Κάνε την ιδέα σου επιχείρηση: συμβουλές & επιτυχημένα παραδείγματα.»

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργάνωσαν  εκδήλωση με θέμα:
«Κάνε την ιδέα σου επιχείρηση: συμβουλές & επιτυχημένα παραδείγματα.»

Οι ομιλητές , που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους – λάθη και επιτυχίες τους – καθώς και συμβουλές για την αρένα της επιχειρηματικότητας ,ενέπνευσαν το κοινό

Screenshot_2

 

Παράλληλα μέχρι τις 4 Μαρτίου όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2015

ëÆò_EPIXEIRHMATIKOTHTAS_21ò28-01

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας προσφέρει την ευκαιρία δωρεάν παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και χρηματοδότησης έως και €700,000 με σκοπό την υποστήριξη μιας νέας επιχείρησης. Σε συνέχεια των πρώτων δύο επιτυχημένων διαγωνισμών, προσκαλούμε τώρα όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την αίτησή τους. Οι οκτώ νικητές του Βραβείου υποστηρίζονται μέσω άτοκης χρηματοδότησης, εξειδικευμένη υποστήριξη (mentoring) και λοιπών υποστηρικτικών υπηρεσιών. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξή τους, πατήστε εδώ.

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η δημιουργία ευκαιριών τόσο για έμπειρους όσο και για ανερχόμενους επιχειρηματίες, παρέχοντάς τους τους απαιτούμενους πόρους για την έναρξη της επιχειρηματικής τους ιδέας. Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας χρηματοδοτείται και διαχειρίζεται από τον Όμιλο Libra Group για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Ηellenic Initiative), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με σκοπό την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα. Η δέσμευση του Ομίλου Libra Group προς το Βραβείο ξεπερνάει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

 

Σχολιάστε