ΘΕΣγάλα: Θετική υποδοχή για τους Αυτόματους πωλητές στην Αθήνα

Σε λειτουργία βρίσκονται από την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, οι 10 πρώτοι αυτόματοι πωλητές φρέσκου γάλακτος του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα. Μετά την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη, οι αυτόματοι πωλητές γάλακτος του ΘΕΣγάλα, έγιναν καθημερινή συνήθεια και στο καταναλωτικό κοινό της Αθήνας.

Μετά τις 3 πρώτες ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων, έχουν ήδη διατεθεί, μέσω των αυτόματων πωλητών, 20.000 λίτρα γάλα, που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 11.000 νέους καταναλωτές.

Τα καταστήματα που τέθηκαν σε λειτουργία στην Αθήνα είναι, σε πρώτη φάση σε 10 σημεία (Περιστέρι – 2 καταστήματα, Πειραιάς, Νίκαια, Αιγάλεω, Παγκράτι, Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Χαλάνδρι και Νέος Κόσμος), ενώ στόχος του Συνεταιρισμού είναι η επέκταση των σημείων σε πολλές ακόμη γειτονιές της Αθήνας, μέσα στο 2016.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι καταναλωτές των αυτόματων πωλητών προέρχονται τόσο από τις ίδιες γειτονιές που έχουν εγκατασταθεί, όσο και από τους όμορους δήμους, ενώ αρκετά σημαντικό είναι το ποσοστό διερχόμενων από τα καταστήματα.

Η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα είναι από 1€ το λίτρο (με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας του ΘΕΣγάλα) έως 1,10€ (με τη χρήση μετρητών).

Comments are closed.