Διήμερο Εκδηλώσεων για την Ημέρα της Ευρώπης (13 & 14/05/16)

Διήμερες εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης, στις 9 Μαΐου, θα πραγματοποιήσουν η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων, στις 13 και 14 Μαΐου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Στις εκδηλώσεις θα παραστούν και θα συμμετάσχουν Ευρωβουλευτές, Στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τοπικής & περιφερειακής αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και κοινωνικών εταίρων.

20160513_14_poster

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν ενημερωτικές δράσεις, εργαστήρια και παρουσιάσεις για μαθητές, φοιτητές, νέους επαγγελματίες & επιχειρηματίες, γονείς και εκπαιδευτικούς και θα κορυφωθούν με Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία και τις ευκαιρίες ανάπτυξης για την Κρήτη.

Ηλεκτρονική εγγραφή για τη συμμετοχή σας: http://europeday2016.conference-registration.eu/

Πρόγραμμαpdf(351 kB)

 

Προσκλήσεις

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο «Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία – Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Κρήτη»

Σεμινάριο για δημοσιογράφους και εκπροσώπους Τύπου και των ΜΜΕ της Περιφέρειας Κρήτης «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και εργαλεία»

Συζήτηση Νεολαίας «Youth Debate – Νέοι και Καινοτομία: Η έξυπνη εξειδίκευση με στόχο την επανεκκίνηση της νεολαίας στην Έυρώπη του σήμερα»

Παρουσίαση «Ευρωπαική Ένωση – Πολυγλωσσία και καθημερινότητα του πολίτη»

Ημερίδα για ΣΔΙΤ «Παρουσίαση Υλοποίησης Επενδύσεων μέσω του Χρηματοδοτικού ΕργαλείουJESSICAστην Κρήτη»

Σφηνάκια Γνώσης ¨Η Κρήτη επιχειρεί¨

 

 

Comments are closed.